Disclaimer

Disclaimer www.huisartsendenieuwedormig.nl

In deze Disclaimer vindt u bepalingen met betrekking tot de website www.huisartsendenieuwedormig.nl. Tevens is deze disclaimer policy van toepassing op alle vormen van verzameling en registratie van persoonsgegevens binnen het bedrijf Huisartsen de Nieuwedormig.

Registratie persoonsgegevens:

Wanneer u gebruik maakt van de dienstverlening van Huisartsen de Nieuwedormig, een informatie-aanvraag verstuurd of anderszins contact heeft met Huisartsen de Nieuwedormig, worden uw persoonsgegevens verzameld en geregistreerd door Huisartsen de Nieuwedormig. Dit geldt enkel voor de persoonsgegevens die u zelf actief verstrekt. Huisartsen de Nieuwedormig zal deze persoonsgegevens gebruiken in het kader van haar dienstverlening.

Behandeling gegevens:

De door u verstrekte persoonsgegevens en de automatisch verzamelde gegevens zullen nooit zonder uw voorafgaande toestemming aan derde partijen ter beschikking worden gesteld (koop, huur, delen), tenzij Huisartsen de Nieuwedormig hiertoe gehouden is door een wettelijke bepaling of een bevel, of wanneer Huisartsen de Nieuwedormig betrokken raakt bij een bedrijfsfusie en/of overname. In zulks geval wordt u daar tijdig over geïnformeerd. Huisartsen de Nieuwedormig is gehouden alle redelijke maatregelen te nemen om uw privacy zo veel mogelijk te waarborgen.

Wet bescherming persoonsgegevens:

De Wet bescherming persoonsgegevens ziet toe op de bescherming van de privacy van burgers. Huisartsen de Nieuwedormig respecteert deze wet en zal uitsluitend in lijn met hetgeen hierin bepaald is handelen. Indien u wenst dat uw persoonsgegevens verwijderd worden, aangepast worden of wanneer u inzage in uw geregistreerde persoonsgegevens wenst, kunt u een schriftelijk verzoek daartoe richten aan het volgende adres: Huisartsen de Nieuwedormig BV, Neerhem 63, 6301 CE Valkenburg of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Overig:

Eventuele links naar websites/bronnen van derden zijn met zorg geselecteerd. Desondanks kan Huisartsen de Nieuwedormig geen enkele verantwoordelijkheid en/of aansprakelijkheid dragen voor de inhoud van deze websites en de manier waarop deze websites omgaan met uw persoonsgegevens. Huisartsen de Nieuwedormig behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy statement. Het is daarom raadzaam dit privacy statement regelmatig te raadplegen. Indien u vragen heeft met betrekking tot uw privacy kunt u contact opnemen via onderstaande contact-gegevens:

Huisartsen de Nieuwedormig
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: +31 (0)45-532 20 72

Wij zijn aangesloten bij

nhg logo
Logo_HOZL.jpg
lhv logo
 
avig-logo.png

Log-in