Praktisch - onze zorg

Wat wij u te bieden hebben

Praktisch

De praktijk is op iedere werkdag geopend van 08:00 - 17:00 uur. 

Spreekuren en visites van huisarts, praktijkondersteuner en assistentes zijn uitsluitend op afspraak. De assistentes zijn dagelijks van 08:00 - 12:00 uur en 14:00 - 17:00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak, telefonisch advies of het aanvragen van herhaalrecepten.

Tussen 12:00 en 14:00 uur zijn we alleen voor spoed bereikbaar. Deze twee uur zijn noodzakelijk voor werkoverleg en administratieve zaken.

Buiten openingstijden, in het weekend en op feestdagen kunt u voor spoedgevallen contact opnemen met de Huisartsenpost onder telefoonnummer: 045-5778844

Als er sprake is van een levensbedreigende situatie, bel dan 112.

Onze zorg 

 • Telefonisch advies van onze ervaren doktersassitentes over eenvoudigere gezondheidsproblemen, of overleg of een consult van de huisarts nodig is kan tijdens de telefonische openingstijden. Bel liefst op een rustiger moment (na 10:00uur). 
 • Consulten bij de huisarts zijn op afspraak. Bel liefst na 10uur ivm de drukte. De assistente overlegt met u wanneer en bij welke arts u terecht kunt. 
 • Visite thuis kan als het echt niet mogelijk is naar de praktijk te komen. Vraag een visite liefst vóór 11uur aan.
 • Spoedeisende consulten en visites kunnen natuurlijk altijd. Bij spoed kunt u als u belt optie 1 kiezen, u krijgt dan direkt de assistente te spreken.
 • Herhaal recepten kunt u telefonisch aanvragen via de receptenlijn, daarvoor belt u de praktijk en kiest u voor optie 2. Op deze site kunt u ook online recepten bestellen via deze link 
 • Psychologische zorg bespreekt u eerst met de huisarts. Samen bekijken we wie u het best verder kan helpen, de huisarts, de GGZ-praktijkondersteuner of een psycholoog of psychotherapeut buiten de praktijk. Als u in het verleden gesprekken met de praktijkondersteuner GGZ heeft gehad heeft deze soms met u afgesproken dat u direkt een nieuwe afspraak kunt plannen.
 • Voor homeopathie zijn aparte spreekuren, ook patiënten van andere praktijken kunnen hier gebruik van maken. De assistente noteert uw telefoonnummer, voor homeopathie wordt u meestal na 1700uur teruggebeld. De homeopathie praktijk is (ook buiten werktijd) altijd bereikbaar via het antwoordapparaat op nummer 045 - 5728718. Ook hier geldt dat ik u, als u naam en telefoonnummer doorgeeft, 's avonds na werktijd terugbel. 
 • Voor de chronische zorg worden afspraken door de praktijkondersteuner gemaakt. We hebben aparte programma's voor:
  • Begeleiding bij (risico op) hart- en vaatziekten
  • Chronische longziekten : COPD en Astma
  • Begeleiding en behandeling van Diabetes Mellitus met leefstijl, tabletten en insuline
  • Begeleiding na CVA (hersen infarct)
  • Ouderenzorg wordt ook door onze praktijkondersteuners gecoördineerd, ouder ben je tegenwoordig boven de 75-80 jaar.
  • Sinds kort is er een programma voor begeleiding bij chronische pijn via het nieuwe Netwerk Pijnrevalidatie. Een samenwerkingsverband tussen onze praktijk, fysiotherapeuten en het revalidatiecentrum Adelante
 • Voor bloedafname, op aanvraag van ons of bijvoorbeeld het ziekenhuis kunt u dagelijks terecht in de ochtend uren, hiervoor dient u een afspraak te maken.
 • Andere handelingen zoals bloeddruk controle, ecg registratie, oren uitspuiten, wratten aanstippen, gebeuren door de assistentes op afspraak. 
 

Fouten en klachten

Als er iets voor u niet goed of niet prettig verloopt horen wij dat graag. Ook wij zijn maar mensen en zullen soms fouten maken. Daar leren we graag van, we staan open voor alle op- en aanmerkingen en kritiek. U kunt het altijd bespreken de mewerker waar het om gaat, een bericht sturen via mijnzorgonline.nl, maar ook met onze klachtenfunctionaris Dagmar de Vries. Zij zorgt er voor dat uw kritiek opmerking of klacht binnen de praktijk wordt besproken, en neemt contact met u op om u te vertellen wat we er aan gedaan hebben.

Mocht dit voor u niet voldoende zijn, dan kunt u ook altijd overleggen met de stichting Klachten en geschillen Eerstlijn SKGE

 

 

 

 

Terug naar de startpagina

Verder naar het privacy regelement 

 

 

Wij zijn aangesloten bij

nhg logo
Logo_HOZL.jpg
lhv logo
 
avig-logo.png

Log-in